Transport mobila veche cu personal pentru manipulare

By | aprilie 16, 2017

Transport mobila veche cu personal pentru manipulare? In cazul in care doresti o schimbare in locuinta ta, si vrei inlocuirea mobilei vechi, Transport mobila Bucuresti iti este alaturi prin segmentul de Transport mobila Veche.

Transport mobila veche cu personal pentru manipulare Bucuresti

Vrei sa scapi de toate obiectele vechi, dar  si de  mobilierul uzat din locuinta rapid si fara stres? Acum, la dispozitia dumneavoastra este Transport mobila veche! Simplu si rapid, dar cel mai important fara stres! Echipa ce se va prezenta la locatia specificata de catre dumneavoastra lucreaza organizat si civilizat. Debarasare mobila veche, transport mobila veche cu personal pentru manipulare mobila nefolositoare, obiecte electrocasnice. Serviciul consta in demontarea mobilei, pentru un volum cat mai mic, incarcarea si transportul in locuri special amenajate. Pe fiecare masina sunt 2-3 muncitori specializati in debarasari. Masinile de transport sunt utilitare de 3,5 tone, ce suporta o incarcatura de 2,5 tone. Pe langa mobilier se poate ridica si obiecte electrocasnice, covoare, perdele, usi, ferestre, deseuri casnice, resturi din camara, vechituri din pod, materiale plastice, metalice, hartie, etc. Manipularea obiectelor dumneavoastra se va efectua pe scari, sau cu litul, acolo unde exista. In momentul in care se ca folosi liftul se va efectua pauze periodice pentru a lasa si ceilalti locatari sa-l foloseasca!

Nu ezitati, contactati dispecerul pentru mai multe informatii, si beneficiati de cele mai bune servicii  de evacuare mobila din locuinta!Veti primi un raspuns pozitiv indiferent de cantitatea de mobilier pe care doriti sa o aruncati. Se vor deplasa chiar si pentru un obiect, de exemplu o canapea! Efectueaza debarasari de mobilier vechi din locuinta totale sau partiale! Nimic nu sta in calea unei debarasari perfecte! Debarasarea perfecta efectuata de care profesionisti de la Transport mobila Bucuresti, fara ca dumneavoastra sa  depuneti vreun efort! Simplu si rapid, transport mobila veche cu personal pentru manipulare Bucuresti si zonele limitrofe din Ilfov!

Transport mobila veche cu personal pentru manipulare

Transport mobila veche cu personal pentru manipulare

 Cum sa profitam de spatiul locuintei la maxim?

Intotdeauna culoarea alba a oferit o alta perspectiva spatiului. Este o culoare folosita mai mult in spitale, pentru ca ofera senzatia de curatenie. Dar trebuie depasite aceste idei preconcepute.

Daca locuinta ta este una cu o inaltime comuna tuturor locuintelor , trebuie neaparat sa iti vopsesti tavanul alb. Daca vei colora tavanul vei avea senzatia continua ca “pica” tavanul pe tine. De asemenea albul trebuie folosit si in baie, mai ales daca aceasta nu depaseste 6-7 metri patrati, asa cum se intampla in cele mai multe din cazuri.

Daca ambientul pe care vrei sa il creezi in locuinta ta este unul modern, atunci vei avea nevoie de mult alb. Exista mai multe tipuri de alb, alb electric, cu nuante de albastru in el, alb crem, asemanator cu untul, sau alb natural , asemanator cu laptele. Modern este un interior complet alb, cu niste accente de culoare, prin piese de mobilier viu colorat si cu un design interesant.

Nu te teme sa folosesti oglinzi in amenajarea pe care o planuiesti, mai ales daca dispui de un spatiu restrans . Foloseste oglinzile sa maresti spatile inguste. Pune pe hol un perete intreg din oglinda. Este usor de montat si de intretinut. Pentru un interior modern, oglinzile tale vor fi fara rama si lipite cu silicon direct de perete, in asa fel in cat nu vor mai exista fire pentru agatarea lor.