Mutari mobilier in tara in conditii de siguranta

By | aprilie 1, 2017

Mutari mobilier in tara in conditii de siguranta, doar cu Transport mobila Bucuresti! Servicii exceptionale de transport la cel mai bun raport calitate-pret existent pe piata!

Mutari mobilier in tara in conditii de siguranta cu o echipa de profesionisti

Transport mobila Bucuresti devine partenerul absolut pentru dumneavoastra, evidentiindu-se prin efectuarea mutarilor perfecte, indeplinind si cele mai exigente cerinte din partea clientilor! Servicii optime de impachetare, demontare, manipulare, transport mobilier de la o locatie la alta sau din Bucuresti in alt oras din tara! Echipa ce va este pusa la dispozitie, efectueaza fiecare etapa a procesului de mutare cu maxima precizie si atentie! Totul se desfasoara conform unui program foarte bine stabilit, astfel  preintampinandu-se orice factor extern ce ar putea perturba activitatea de mutare.

Mutari mobilier in tara in conditii de siguranta maxima! Transportul mobilierului dumneavoastra va fi executat cu masini de 3,5 tone. Aceste  masini sunt special echipate si dotate pentru a garanta integritatea mobilierului preluat din subordine. Echipa de profesionisti va prelua mobilierul in conditii optime pentru o manipulare fara incidente! Manipularea obiectelor de mobilier se va efectua fara a va produce daune podelei sau peretilor! Se vor folosi scarile sau liftul. In cazul folosirii liftului, echipa va face pauze periodice pentru a da voie si celorlalti locatari dreptul de folosinta!

Mutari mobilier in tara in conditii de siguranta

Mutari mobilier in tara in conditii de siguranta

Pentru serviciul de impachetare mobila echipa va folosi materiale speciale de protectie, precum: folie strech, folie bubble, coltare de carton si nu in ultimul rand paturi speciale, pentru un maxim de protectie! In cazul in care doriti cutii pentru depozitarea bunurilor dumneavoastra firma va poate pune la dispozitie!  Pentru procedeul de demontare/montare mobilier firma Transport mobila Bucuresti va pune la dispozitie un tamplar cu experienta vasta oin domeniu, si pentru care mobila nu mai are nici o necunoscuta.

Alegand Transport mobila Bucuresti veti avea mutarea perfecta fara stres si haos! Alegeti mutarea perfecta, sunati dispecerul pentru mai multe informatii. Acesta va ofera consultanta gratuita pe tot parcursul mutarii!

Un nou concept, o noua locuinta!

Mutarea mobilei si crearea unui spatiu mai confortabil poate parea un lucru complicat, dar nu este deloc asa, mai ales daca ne-am mutat in casa noua!

Mutari mobilier in tara in conditii de siguranta si rapid! Daca ai doua usi in sufragerie, inseamna ca intre cele doua nu poti aseza mobila pentru ca este un culoar de trecere. In cazul in care ai doar o usa, este bine sa ai acces cat mai liber catre aceasta, evitand sa asezi mobila in fata sau in spatele ei. Daca ai de gand sa asezi canapeaua langa perete nu uita sa lasi cel putin o jumatate de metru intre ea si perete. Putin spatiu este necesar si intre canapea si fotolii.

In cazul in care vrei sa pozitionezi biblioteca pe un anumit perete, trebuie sa tii cont de pozitionarea canapelei sau a fotoliilor. Este bine sa fie fata in fata cu acestea. Iar daca peretele este lung, este locul perfect de pozitionare al biblioteci. Incearca sa nu ingramadesti mobila, lasa saptiu intre obiecte, nu este nevoie sa ” sufoci” spatiul util. Totul trebuie conceput pentru a creea un design cat mai atragator al camerei, un loc unde te poti relaxa indiferent de ora, zi sau situatie!