Echipa de mutari mobila Bucuresti

By | august 14, 2015

V-ati saturat de vechiul apartament si ati luat decizia sa va mutati in alta locatie mai spatioasa si mai confortabila? Intampinati, insa, probleme cu mobila? Nu aveti mijloacele necesare de a o muta? Atunci, ati ajuns in locul care trebuie! Dispunem de o echipa de mutari mobila Bucuresti harnica si profesionista, gata sa va rezolve orice problema. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon 0729 661 611. Si mai departe ne ocupam noi. Veti primi toate detaliile necesare! Va stam la dispozitie de luni pana duminica, de la 8 la 20. Nu ezitati sa apelati la serviciile unei echipe dedicate si corecte.

Echipa de mutari mobila Bucuresti cu utilitare de 3.5 tone

Pentru ca sintem o echipa de profesionisti, va putem pune la dispozitie si personal care sa va ajute cu incarcarea si descarcarea mobilei in locatia aleasa de dumneavoastra. Beneficiem de dube de 3.5 tone foarte incapatoare si nu este exclus sa reusim sa va transportam mobila cu un singur transport. Tuturor clientilor le recomandam sa realizeze comanda cu 24 de ore inainte pentru a-i putea rasplati cum se cuvine. Echipa de mutari mobila Bucuresti a firmei noastre stabileste pretul in functie de numarul de obiecte transportate. De asemenea, pretul poate varia in functie de numarul de curse facute cu duba.

Echipa de mutari mobila Bucuresti

Echipa de mutari mobila Bucuresti

Mutam mobila dintr-un cartier in altul, indiferent de sector. In plus, echipa de mutari mobila in Bucuresti a firmei noastre opereaza si in Ilfov. Sintem dispusi sa va oferim serviciile de care aveti nevoie la un pret unic pentru Bucuresti. De asemenea, ne luam angajamentul in fata dumneavoastra ca mobila va ajunge in cele mai bune conditii la locatia stabilita. Totusi, in cazul in care doriti sa va punem la dispozitie doar duba, nu si personalul firmei noastre, raspundeti de eventualele stricaciuni pe care le-ar suferi mobilierul ce urmeaza a fi transportat. De altfel, acesta este si motivul pentru care va recomandam sa apelati la profesionistii nostri. Nu va faceti griji, costurile sint minime. Iar satisfactia garantata.

Echipa de mutari mobila Bucuresti a firmei noastre este gata sa gaseasca solutii chiar daca aveti de transportat un dulap mai mic. Nu trebuie sa va faceti absolut nici o problema. Singurul lucru pe care il aveti de facut este sa ne contactati si sa ne precizati ce volum aveti de mutat. Muncim pentru dumneavoastra pentru a va ajuta sa obtineti confortul la care visati. Va veti convinge in foarte scurt timp de profesionalismul cu care personalul nostru de incarcare si descarcare este inzestrat. Va putem ajuta, de asemenea, si cu aruncarea mobilierului vechi la gunoi. Pentru ca nu are nici un rost sa-l mutati in noua locatie.

In plus, echipa de mutari mobila in Bucuresti a firmei noastre se ocupa cu demontarea si remontarea mobilierului. Asta, bineinteles, in cazul in care dumneavoastra nu va pricepeti. Va garantam ca veti ramane impresionati de serviciile pe care vi le vom oferi si ca va urma o lunga si, speram noi, cat mai placuta colaborare. Asa ca nu ezitati sa ne contactati! Pentru comenzi, va stam la dispozitie in fiecare zi a saptamanii. Pretul va fi stabilit de comun acord cu dumneavoastra. In functie de ora aleasa si de trafic, costurile pot fi mai mici in cazul in care consumul de combustibil nu va fi unul mare. Oferim servicii transport mobila Bucuresti complete.