Despre noi

By | august 13, 2015

Sintem o echipa de profesionisti, prompta si dispusa sa te ajute in orice problema care priveste transportul de mobila. Firma noastra are o experienta ce se acumuleaza inca din 2007, iar clienti care au apelat la ajutorul nostru s-au declarat incantati de calitatea serviciilor pe care le-am oferit.

Sintem gata sa iti punem la dispozitie servicii complete de transport mobila Bucuresti. Ai nevoie sa transporti mobila din sufragerie la tara? Noi sintem solutia perfecta pentru tine! Iti vom asigura mijlocul de transport necesar, manipulatori si personal pentru demontare / remontare. Transport mobila in Bucuresti indiferent daca este persoana fizica sau persoana juridica. Vrei sa muti toate mobila din apartament? In acest caz trebuie sa faci o programare cu 24 de ore inainte! Dar daca, totusi, este vorba de o urgenta vom cauta o solutie potrivita pentru a te ajuta chiar si in aceeasi zi.

Sintem pregatiti sa iti oferim servicii de transport mobila de luni pana duminica. Si, pentru a-ti calcula un pret si pentru a-ti trimite utilitara care sa raspunde necesitatilor tale, trebuie sa ne precizezi din start ce cantitate ai de transportat. Ai un singur fotoliu sau toata mobila din apartament de transportat? Nici o problema! Te vom ajuta indiferent de cantitate. Iar pretul va fi unul variabil. Adica nu ve plati aceeasi suma daca transporti un fotoliu ca si cum ai transporta toata mobila din locuinta.

Te muti si ai strans un numar impresionat de bagaje? Ai nevoie de un serviciu transport marfa Bucuresti? Vom raspunde pozitiv solicitarii tale. Te putem ajuta indiferent daca doresti sa muti un aragaz sau o masina de spalat! Si nu trebuie sa iti faci probleme ca obiectele tale nu vor ajunge in deplina siguranta la destinatie. Pentru ca, pe durata transportului, le vom securiza cu chingi, curele, folii cu bule, etc. Iti garantam ca elementele tale nu vor suferi nici o avarie pe durata transportului.

Transport mobila Bucuresti dintr-un cartier in celalalt. Ti-ai cumparat mobilier de la un magazin, iar transportul nu este inclus in pret? Stai fara grija! Apeleaza cu incredere la firma noastra. In cel mai scurt timp iti vom pune la dispozitie manipulatori cu experienta. Si, la cerere, personal pentru montare. Situatie in care tu nu va trebui sa faci absolut nimic. Lasa obiectele tale in seama angajatilor nostri. Acestia sint bine instruiti si trec printr-un stagiu de pregatire de sase luni pana sa primeasca in grija mobila ta.

Daca vrei sa pui niste bani deoaprte, iti putem pune la dispozitie un serviciu transport mobila partial. Asta inseamna ca iti vom inchiria doar duba cu sofer, situatie in care tu va trebui sa faci pe manipulantul. Sau chiar sa demontezi mobila daca te pricepi. In stabilirea pretului vom tine cont, de asemenea, de distanta, de etaj, de timpi (de stationare, de transport), de greutate, de volumul ce urmeaza a fi transportat. Costul se va negocia cu tine si firma noastra va avea grija sa nu fie unul piperat. Iar daca vei solicita un serviciu complet de transport mobila Bucuresti (masina, sofer, manipulatori, personal pentru montare / demontare / remontare) poti beneficia si de anumite reduceri.