Debarasare mobila veche cu personal pentru manipulare

By | mai 19, 2017

Scapa rapid de grija mobilierului vechi, doar cu Transport mobila veche. Serviciu diponibil in toate sectoarele din Bucuresti si Ilfov. Debarasare mobila veche cu personal pentru manipulare inclus!

Debarasare mobila veche cu personal pentru manipulare Bucuresti si Ilfov

Transport mobila Bucuresti, prin serviciul de Transport mobila veche va sta la dispozitie! Contactati echipa de profesionisti de la Transport mobila Bucuresti, si in cateva zeci de minute veti avea casa eliberata de tot mobilierul vechi si uzat. Transport mobila veche Bucuresti, orice fel de mobilier cu dube de 3,5 t in toate sectoarele in Bucuresti. Veti beneficia de personal  calificat in debarasari si mutari mobile veche. Un transport de mobila veche poate  fi format dintr-un singur corp de mobila sau mai multe. Ii gasiti in orice zi a saptamanii si le  va face placere sa va ajute in orice situatie! Nu ezitati sa-i contactati!!

Fie ca este vorba de mobila din apartament, boxa, sau subsol echipa va vine in ajutor, nu ezitati sa contactati dispecerul pentru mai multe informatii! Manipuleaza cu personal experimentat, care poate demonta si incarca obiectele de mobilier. Toate operatiunile se vor desfasura in mod organizat si civilizat. Sunt specializați în astfel de servicii.  Obiectele de mari dimensiuni  le vor demonta pentru a le putea manipula mai usor. Debarasare mobila veche cu personal pentru manipulare rapid! Corpurile de mobilier  vor fi coborate pe scari sau cu liftul.  Cand vine vorba de o mutare care are in componenta mobila veche, trebuie sa fiti foarte bine organizati, inainte ca echipa sa ajunga la adresa dumneavoastra. Spun foarte bine organizati, deoarece mobila veche are un regim special de transport si mutat.

Trebuie sa luati in considerare greutatea pieselor de mobilier, daca sunt demontabile, daca se pot manevra de o echipa formata din  doi oameni, sau aveti nevoie de o echipa mai mare. Dupa toate acestea treceti la inventarierea pieselor. Aceasta este etapa in care va hotarati ce merge in casa cea noua, si ce va ramane pentru debarasare. Toate aceste informatii trebuie furnizate echipei de la transport mobila Bucuresti. Acestia  sunt dispusi sa ridice inclusiv mobilier aflat într-o stare avansata de degradare. Colecteaza absolut orice obiect de mobilier fabricat din lemn, metal, sticla si nu numai.

Debarasare mobila veche cu personal pentru manipulare

Debarasare mobila veche cu personal pentru manipulare

Imaginatie si timp liber!

In cazul inj care nu vrei sa te desparti de un anumit obiect, si ai destul timp liber dar si imaginatie, iti prezint cateva informatii despre cum poti creea ceva frumos! In primul rand, trebuie sa faci o mica evaluare a mobilei, a gradului de deteriorare pentru eventualele reparatii.
Urmatorul pas este curatarea si pregatirea suprafetei pentru vopsit. Scoate sertarele sau rafturile pentru a-ti usura munca. Slefuirea suprafetei are ca scop indepartarea vopselei vechi si se poate face, cel mai simplu, cu un slefuitor electric. Daca nu dispui de unul, foloseste un smirghel impreuna cu o solutie formata din apa si bicarbonat de sodiu. Dupa ce ai indepartat vopseaua, netezeste foarte bine suprafata cu o laveta din bumbac.

Inainte sa incepi vopsirea, acopera suprafata cu un grund special pentru lemn. Acesta ajuta lemnul sa reziste impotriva putrezirii, formarii ciupercilor, aparitia cariilor si termitelor.
Acum poti sa incepi vopsitul. De obicei se face in doua straturi, cu intervale de aproximativ doua ore intre ele. Daca nu ajungi la nuanta pe care ti-o doresti dupa primele doua straturi, poti sa-l faci si pe al treilea.