De ce sa contractati o firma de mutari?

By | mai 5, 2017

Cand va mutati in casa noua, va aflati in fata a doua optiuni.Fie sa va descurcati pe cont propriu fie sa contractati o firma in miscare. De ce sa contractati o firma de mutari? Simplu! Va ofera o gama de servicii complete si au grija de intregul proces de mutare!

De ce sa contractati o firma de mutari? Solutia perfecta!

De ce sa contractati o firma de mutari?! Transportul mobilierului dumneavoastra va fi executat cu masini de 3,5 tone, cu o capacitate de 20 de metri cubi. Aceste  masini sunt special echipate si dotate pentru a garanta integritatea mobilierului preluat din subordine. Echipa de profesionisti va prelua mobilierul in conditii optime pentru o manipulare fara incidente! Manipularea obiectelor de mobilier se va efectua fara a va produce daune podelei sau peretilor! Se vor folosi scarile sau liftul. In cazul folosirii liftului, echipa va face pauze periodice pentru a da voie si celorlalti locatari dreptul de folosinta!

Echipa ce va este pusa la dispozitie, efectueaza fiecare etapa a procesului de mutare cu maxima precizie si atentie! Totul se desfasoara conform unui program foarte bine stabilit, astfel  preintampinandu-se orice factor extern ce ar putea perturba activitatea de mutare.

Transport mobila Bucuresti devine partenerul absolut pentru dumneavoastra, evidentiindu-se prin efectuarea mutarilor perfecte, indeplinind si cele mai exigente cerinte din partea clientilor! Servicii optime de impachetare, demontare, manipulare, transport mobilier de la o locatie la alta sau din Bucuresti in alt oras din tara!

De ce sa contractati o firma de mutari?

De ce sa contractati o firma de mutari?

Servicii complete? !

Acest aspect va fi diferit in functie de compania pe care o contractati si de serviciile de care dumneavoastra aveti nevoie. Cu toate acestea caracteristicile de baza oferite de multi furnizori de servicii includ:

  • Planificare logistica;
  • Demontarea mobilierului(unde este cazul);
  • Punerea la dispozitia clientului  a materialelor de ambalare( cutii);
  • Impachetarea obiectelor( se for folosi materiale speciale de impachetat);
  • Manipularea obiectelor  si incarcarea acestora in camion;
  • Transportul in maxima siguranta a bunurilor dumneavoastra catre noua locatie;
  • Descarcarea bunurilor din camion:
  • Descachetarea articolelor;
  • Monatajul pieselor de mobilier( unde este cazul);
  • Asezarea acestora pe pozitie( unde este cazul).

In afara de serviciile mentionate mai sus, veti avea parte de consultanta gratuita pe tot parcursul mutarii!O astfel de firma este Transport mobila Bucuresti, servicii complete, echipa de profesionisti si un parc auto in functie de necesitatile dumneavoastra!

Firma Transport mobila Bucuresti isi desfasoara activitatea in toate sectoarele din Bucuresti si in tara! Serviciile prestate sunt atat pentru persoane fizice cat si juridice! Indiferent de cantitatea de mobilier, apeland la echipa de profesionisti veti primi un raspuns pozitiv!

Stim foarte bine ca procesul de mutare ne poate ”intinde” nervii la maxim. Nimanui nu-i place sa traiasca intr-o casa plina de cutii, obiecte imprastiate pe podea, mobilier demontat, un adevarat labirint pe care nu il poti evita si care este extrem de deranjant! Nu este voarba doar de ambalatul in sine, care este atat de incomod, ci de faptul ca va trebui sa incepeti cu 3-4 saptamani inainte de ziua mutari! Asta inseamna ca timp de o luna de zile veti trai in haos! Cum puteti evita o astfel de situatie? Raspunsul este foarte simplu si anume, folosind o firma de mutari cu servicii complete! Contactati transport mobila Bucuresti pentru mutarea ideala, fara stres si haos!