Cum sa impachetati lampile pentru mutare?

By | iunie 1, 2017

Probabil ca ati petrecut ceva timp pe internet cautand cele mai bune metode pentru a va impacheta obiectele delicate si de valoare. Si totusi, un subiect nu a fost atins, si anume: abajururile lampilor! De aceea firma Transport mobila Bucuresti va vine in ajutor cu raspunsul la intrebarea ” Cum sa impachetati lampile pentru mutare?”

Cum sa impachetati lampile pentru mutare? Solutia ideala!

Transportul mobilierului dumneavoastra va fi executat cu masini de 3,5 tone, cu o capacitate de 20 de metri cubi. Aceste  masini sunt special echipate si dotate pentru a garanta integritatea mobilierului preluat din subordine. Echipa de profesionisti va prelua mobilierul in conditii optime pentru o manipulare fara incidente! Manipularea obiectelor de mobilier se va efectua fara a va produce daune podelei sau peretilor! Se vor folosi scarile sau liftul. In cazul folosirii liftului, echipa va face pauze periodice pentru a da voie si celorlalti locatari dreptul de folosinta!

Echipa ce va este pusa la dispozitie, efectueaza fiecare etapa a procesului de mutare cu maxima precizie si atentie! Sfaturi de impachetare pentru o mutare fara stres rapid! Cum sa impachetati lampile pentru mutare? Transportul se desfasoara conform unui program, astfel  preintampinandu-se orice factor extern ce ar putea perturba activitatea de mutare.

Transport mobila Bucuresti devine partenerul absolut pentru dumneavoastra, evidentiindu-se prin efectuarea mutarilor perfecte, indeplinind si cele mai exigente cerinte din partea clientilor! Servicii optime de impachetare, demontare, manipulare, transport mobilier de la o locatie la alta sau din Bucuresti in alt oras din tara!

Cum sa impachetati lampile pentru mutare?

Cum sa impachetati lampile pentru mutare?

Cum impachetam  abajurul?

Mai sunt 2 zile pana cand experti de la Mutare mobila Bucuresti vor sosi la adresa dumneavoastra pentru efectuarea mutarii, dar ati intrat in panica!? Nu stiti ce sa faceti cu lampile dumneavoastra, aceste piese fiind extrem de fragile! Astfel, pentru inceput veti avea nevoie de o cutie suficient de mare pentru baza si apoi o cutie separata pentru abajur. Nu este recomandat sa lasati abajurul in aceeasi cutie cu cadrul lampii. Asigurati-va ca alegeti cutii nedeteriorate, astfel incat acestea sa ofere o protectie maxima!

Cum sa impachetati lampile pentru mutare? Asa cum am mentionat, nu veti impacheta cadrul lampii cu abajurul, asa ca va trebui sa-l indepartati. Sistemul de desfacere este extrem de simplu! Daca va uitati la partea superioara a acesteia, veti vedea o prindere pe baza de surub, si desfaceti-l.

In cazul in care abajurul este patat, plin de impuritati sau par de la animalul dumneavoastra de companie, incercati sa-l curatati! Cum sa impachetati lampile pentru mutare? Nu aveti de ce sa va mutati in  casa noua, cu obiecte murdare. Curatarea acestuia se poate efectua in cada cu apa calduta si cu un burete neabraziv. Uscati cu feonul!

Dupa operatiunea de curatare, este timpul sa ne ocupam de bratul metalic. Harpa este piesa care inconjoara becul, aceasta este foarte subtire. Atentie la impachetarea acestuia.

In momentul cand asezati abajurul in cutie, incepeti prin amortizarea partii inferioare a cutiei. Acest lucru il puteti face cu hartie, prosoape. Adaugati hartie si in jurul abajurului pentru al mentine pe pozitie!

Etichetati exteriorul cutiei ca fiind fragila, deoarece nu va doriti ca celelalte cutii grele sa ajunga pestea abajurul dumneavoastra pretios!