Cum impachetam vesela cand ne mutam?

By | iunie 7, 2017

Daca impachetati si va mutati in casa noua, va trebui sa stiti cum sa impachetati vesela, obiectele fragile. Va trebui sa detineti aceste informatii pentru a va asigura ca ajung la noua dumneavoastra casa intregi. Cum  impachetam vesela cand ne mutam? Aflati cum puteti face acest lucru posibil, doar informandu-va pas cu pas!

Cum impachetam vesela cand ne mutam? Sfaturi oferite de catre profesionisti

In primul rand cand vorbim de mutarea intregi locuinte, trebuie sa avem langa noi, ca si partener in mutare, o firma de profesionisti. O astfel de firma este Transport mobila Bucuresti! Personal calificat, rapiditate in executie dar si un tamplar care sta la dispozitia dumneavoastra. Astfel, mutarea nu va mai fi un haos si un stres total, ci o experienta placuta!  Cum impachetam vesela cand ne mutam? Transportul mobilierului dumneavoastra va fi executat cu masini de 3,5 tone, cu o capacitate de 20 de metri cubi. Aceste  masini sunt special echipate si dotate pentru a garanta integritatea mobilierului preluat din subordine.

Echipa de profesionisti va prelua mobilierul in conditii optime pentru o manipulare fara incidente! Manipularea obiectelor de mobilier se va efectua fara a va produce daune podelei sau peretilor! Se vor folosi scarile sau liftul. In cazul folosirii liftului, echipa va face pauze periodice pentru a da voie si celorlalti locatari dreptul de folosinta!

Echipa ce va este pusa la dispozitie, efectueaza fiecare etapa a procesului de mutare cu maxima precizie si atentie! Cum impachetam vesela cand ne mutam? Totul se desfasoara conform unui program foarte bine stabilit, astfel  preintampinandu-se orice factor extern ce ar putea perturba activitatea de mutare.

Transport mobila Bucuresti devine partenerul absolut pentru dumneavoastra, evidentiindu-se prin efectuarea mutarilor perfecte, indeplinind si cele mai exigente cerinte din partea clientilor! Servicii optime de impachetare, demontare, manipulare, transport mobilier de la o locatie la alta sau din Bucuresti in alt oras din tara!

Cum impachetam vesela cand ne mutam?

Cum impachetam vesela cand ne mutam?

Pregatiti-va de o impachetare corecta!

Prima etapa a acestui proces este reprezentata de achizitionarea cutiilor, bineinteles de diferite dimensiuni. Pentru a intra in posesia cutiilor aveti la indemana 3 posibilitati, i anume: achizitionarea acestora, puteti face rost de la diverse magazine sau puteti apela la firma de mutari Transport mobila Bucuresti. Indiferent de solutia aleasa, trebuie sa detineti mai multe cutii de dimensiuni medii.

De asemenea, veti avea nevoie si de hartie pentru ambalare sau banalul ziar, banda de ambalare si un marker pentru a eticata cutiile.  Retineti un amanunt foarte important in cazul folosirii ziarului la impachetare, va trebui sa spalati bine vasele dupa despachetare pentru a elimina orice cerneala ramasa in urma.

Indiferent daca folositi o cutie noua sau folosita, va trebui sa consolidati partea inferioara cu banda de ambalare. Adaugati cateva straturi de banda, apoi testati partea inferioara apasand-o cu mana. Luati acum hartia sau ziarul, mototolit, si apoi asezati pe baza cutiei. De asemenea, puteti utiliza folie cu bule, dar folia cu bule este costisitoare si dificil de reciclat.

Asezati o stiva de hartie sau ziar pe suprafata de lucru. Foile de ziar trebuie sa fie suficient de mari pentru a se potrivi cu vesela pe care trebuie sa o impachetati. Astfel, asezati prima farfurie in centrul foii si pliati un colt al foii peste farfurie pana cand este complet acoperita. Luati urmatoarea farfurie si puneti-o pe partea superioara a primei farfurii. Cum impachetam vesela cand ne mutam?  Infasurati cele 3 colturi ale foii deasupra celei de-a doua farfurii. Dupa asigurati ziarul cu banda de ambalare. Asezati farfuriile in cutia deja pregatita pe laturile lor. Continuati impachetarea pana se umple cutia. Dupa sigilati-o cu banda si scrieti pe aceasta fragil.