Aruncarea mobilierului vechi la gunoi

By | iunie 17, 2015

Ati decis sa va schimbati mobilierul, insa nu aveti ideea ce sa faceti cu cel vechi? Doriti sa-l aruncati insa nu va pricepeti la demontare si nici nu aveti un mijloc de transport pentru a duce cat mai departe mobila veche? Pentru asta existam! Sintem o firma profesionista, care se ocupa cu aruncarea mobilierului vechi la gunoi. Daca doriti sa apelati la serviciile noastre, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon 0729 661 611 si de restul se ocupa firma noastra.

Firma noastra se ocupa de aruncarea mobilierului vechi la gunoi

Firma noastra care se ocupa cu aruncarea mobilierului vechi la gunoi se asigura ca mobila veche va ajunge la groapa de gunoi daca, bineinteles, si dumneavoastra doriti acest lucru. Vom stabili un pret si, intr-un timp foarte scurt, va vom scapa de mobila veche din casa. De precizat ca acest serviciu poate fi cuplat cu transportul mobilei de la depozit. Solutii vom gasi fara nici o problema chiar daca aveti de aruncat la gunoi un dulap de dimensiuni reduse. Trebuie doar sa ne contactati la numarul de telefon prezentat mai sus pentru mai multe detalii. Sunati si nu veti regreta! Scapa acum fara efort de mobilerul vechi din casa.

Mobilierul vechi este intr-adevar o problema majora. Mai ales daca ti-ai achizitionat deja unul nou. Firma noastra care se ocupa cu aruncarea mobilierului vechi la gunoi este gata sa rezolve aceasta tema pentru dumneavoastra. Dispunem de dube foarte incapatoare, de 3.5 tone, care sint disponibile zilnic pentru a va satisface problema mutatului. In cazul in care doriti, ne putem ocupa de domontarea mobilei, de incarcarea in duba, dar si de descarcarea acesteia la groapa de gunoi. Toate serviciile la pretul corect. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii. Avem oferte pentru toate buzunarele si va garantam ca veti ramane impresionat de calitatea serviciilor oferite.

De asemenea, in cazul in care nu doriti sa aruncati mobila veche noi va puteam asigura transportul acesteia intr-o locatie aleasa de dumneavoastra. Asta pentru ca firma noastra nu se ocupa doar cu aruncarea mobilierului vechi la gunoi. Pentru orice fel de ajutor, compania noastra acopera toate sectoarele Bucurestiului, precum si Ilfovul. Totul la un pret relativ mic, adaptat buzunarului dumneavoastra. Comenzile care nu necesita un volum ridicat de mobilier se pot onora, uneori, chiar si in aceeasi zi, in timp ce solicitarile mai mari trebuiesc facute cu 24 de ore inainte pentru a onora comanda la ora dorita de dumneavoastra.

Aruncarea mobilierului vechi la gunoi este una dintre cele mai costisitoare probleme. Problemele pe care le puteti intampina sint multe, dar echipa noastra este gata sa lucreze pentru dumneavoastra. Avem o echipa de profesionisti harnici, dornici de munca si capabili. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic pentru a ne preciza cata mobila aveti de dus la groapa de gunoi. Dupa ce toate detaliile au fost puse la punct, dumneavoastra va puteti face alte planuri pentru ca mobilierul vechi trece in grija noastra. Sunati si nu veti regreta! Sintem gata sa intervenim in orice colt al Bucurestiului.